Què és repensar el futur?

Repensar el futur és un espai web creat per la Diputació de València per a l’educació per la sostenibilitat. Hi podem trobar temes d’actualitat, d’interés per a l’alumnat, per a les famílies i per a la comunitat educativa en general.

Repensar el futur és una plataforma col·laborativa i en moviment constant, que naix amb la vocació de proporcionar ferramentes d’educació per a la sostenibilitat.

Aquesta web va dirigida a totes les persones que vullguen repensar el futur

Els exercicis, els jocs i els materials estan plantejats en general per a 4t, 5é i 6é de Primària, però tots vosaltres esteu convidats a compartir i, per descomptat, a adaptar les nostres propostes als vostres interessos.

Des d’ací volem convidar-vos a participar activament en la nostra plataforma omplint el formulari següent o bé escrivint a l’adreça de correu repensarelfutur@dival.es

    ESCRIU-NOS

    I tu, què ens contes? T’agradaria participar en la nostra plataforma i comentar un llibre o una cançó? Et consideres una persona compromesa amb la sostenibilitat i t’agradaria compartir la teua experiència? Eres un ecoemprenedor? Esperem els vostres suggeriments!