Tu eres el canvi que vols veure en el món.

Fa just 3 anys, estàvem confinats, deixem d’eixir als carrers, es va eliminar totalmente el transport, les aglomeracions, la manera de comprar, de viure i quasi de respirar. Era pràcticament  increïble veure com els ecosistemes més amenaçats , recobraven vida.

Cada acció que realitzem cada dia, cada minut, compte. I sobretot com a consumidors, podem canviar hàbits diaris que impliquen noves fórmules.

Quines accions creus que podries canviar en el teu dia a dia per a tindre un consum més responsable?

Els hàbits saludables suposen un consum responsable. El consum més sostenible és el que suposa el consum de productes de proximitat.

Últimament la compra ha pujat molt, però la qualitat ha baixat. Fins que punt s’estan alterant els nostres drets fonamentals? No tot val, i podem exercir els nostres drets fonamentals enfornt dels abusos dels mercats.

Tots els ciutadans del món, tenim dret a triar, a rebre educación per a dur a terme eleccions correctes, de béns i serveis, a satisfer totes les nostres necessitats bàsiques, a obtener información de tot el que esdevé en el món, i a gaudir d’un medi ambient més saludable i sustentable.

    ESCRIU-NOS

    I tu, què ens contes? Et consideres una persona compromesa amb la sostenibilitat i t’agradaria compartir la teua experiència? Eres un ecoemprenedor? Esperem els vostres suggeriments!