Quants residus genereu en un dia?

Reciclar és important, però també ho és el fet de reduir i canviar els tipus de consum. Coneixes alternatives per a consumir menys productes embalats? Us convidem a fer aquesta reflexió a l’aula.

Fa poc vam publicar una guia on s’enumeren algunes problemàtiques i reptes en relació amb els residus.

Què us sembla tindre com a objectiu la creació d’una «escola residu zero»? Consistiria a reduir al màxim la generació de residus del centre; això implicaria tota la comunitat educativa, tant l’AMPA, el claustre, l’alumnat, com el personal del menjador i de neteja, en la implantació d’iniciatives per a la prevenció de la generació de residus.

A més, es poden posar en marxa iniciatives de compostatge escolar i sobretot identificar i depositar correctament totes les fraccions de residus.

Recordeu que separar adequadament els residus ens permet evitar que vagen a l’abocador directament i que això implica una responsabilitat individual per a una millora col·lectiva.

Reciclar és cuidar el planeta. Ens cuidem una miqueta?

    ESCRIU-NOS

    I tu, què ens contes? Et consideres una persona compromesa amb la sostenibilitat i t’agradaria compartir la teua experiència? Eres un ecoemprenedor? Esperem els vostres suggeriments!